Støt op om boghandlerne og køb en bog som påskegave

dr3

Er du en person, der godt kan lide at læse bøger? Det er gennem tiden blevet mere og mere normalt, at man læser online bøger meget mere på eksempelvis computeren og mobilen. Dog er der altså bare noget ved at have en fysisk bog i hånden, som er langt bedre end at læse online. Når du har en fysisk bog, er du for eksempel ikke afhængig af internettet for at kunne læse! Desværre er der flere og flere biblioteker og boghandlere, der er nødt til at lukke, fordi der er mange folk, der hellere vil læse en online bog i dag.

Påske, Æg, Fjeder, Sommerfugl, Påskeæg, Malet

Glæd dem nær dig med en personlig gave

Dog kan du støtte butikkerne ved at købe deres bøger. Du kan selvfølgelig købe dem til dig selv, men hvorfor ikke også glæde dem, du kan lide, ved at købe deres yndlingsbøger til dem i gave? Når det er ved at være tid til påske, er der mange forældre, der laver den gamle tradition med at gemme påskeæg i haven, som deres børn skal finde. Det er altid sjovt at skulle finde de små æg rundt omkring i haven for bagefter at spise dem. Men hvis du også har tænkt dig at holde på den gamle tradition, hvorfor så ikke prøve at gemme noget andet end de små æg i år?

Spændte Bog, Bog, Fantasi, Photoshop, Hover, Sky

Den årlige påskejagt, nu med nye gevinster

Man forbinder nok ikke lige påskejagten med andre gevinster end æg, men du kan jo prøve at ruske lidt op i gaverne i år? Måske kan du, i stedet for at gemme æg, gemme på små gaver i stedet? Så kan børnene få noget, som de kan beholde længe efter, i stedet for at have spist gaverne inden for et kort stykke tid! Her kan du jo, ligesom man gør ved adventsgaver og kalendergaver, give dem små forskellige gevinster i hver pakke, de finder? Dette er en perfekt mulighed for både at støtte boghandlerne og samtidig give dine børn en gave, som de kan bruge mange gange fremover! 

Bog, Bøger, Bogreol, Læse, Litteratur, Midtergang

Få inspiration til flere påskegaver

Bøger er rigtig gode gaver at give, fordi de kan genlæses mange gange, og man kan leve sig helt ind i dem, når man læser! Hvis du mangler inspiration til, hvad du ellers kan give af forskellige påskegaver, så se her. Prøv at kigge rundt på siden, så du kan få inspiration til de perfekte påskegaver, som kan glæde dine børn. Så er det bare med at pakke dem ind og lægge dem steder i haven, så de bliver sjove at finde og pakke op!