Rengør din bolig i læsepauserne

dr3

To fluer med et smæk, win win. Det er det at udnytte læsepauserne til at få ryddet op i din bolig. Du ved de der læsepauser, hvor du bare skal lave noget andet, end at stirre på et stykke papir med bogstaver på.

De der pauser, hvor du skal løsne lidt op i din krop, selvom du måske ikke helt gider. Dem kan du bruge på at gøre boligen coronafri, gør boligen fuldstændig skinnede og uden covid-bakterier. 

Lyder det ikke som en skøn plan? Så kom i gang med det samme. 

Gratis lagerfoto af bibliotek, bog, bøger

Dit syn slører og dit hoved snører

Når du har læst 100 sider, 50 siders skøn skønlitteratur eller måske 20 siders tungt fagmateriale, kan det ofte følelses, som om hovedet er ved at falde af. Som om din hjerne ikke kan kapere mere, om du skal have en dig en god lang pause. 

Men du har bare meget, der skal læses, eller måske er bogen bare så spændende, at du har lyst til at fortsætte. Så finder du det gode råd her. 

For ofte handler det slørede blik og hovedsnøren om, at du skal have bevæget dig lidt. Din hjerne er ikke slukket for i dag, den skal bare fortage sig noget andet, end at stirre fast på det samme stykke papir. 

Nok kan vores store hjerne kapere end del viden, den kan også holde til masser af læsestof. Den har dog sine begrænsninger. Husk på, at det er en relativt nyt behov, vi mennesker har fået – at ligge, sidde og læse i en bog. 

Gratis lagerfoto af bog, bog orm, bøger

Gør din bolig coronafri

Din hjerne skal aktiveres på en anden måde end at læse. Det gør du ved at få gjort boligen ren, for den trænger sikkert. 

Skal den gøres helt coronafri, så skal du gøre en ekstra indsats. Få handlet nogle desinficerende rengøringsmidler, så du kan få sprittet af og fjernet alt det, du ikke får taget, når du gør rent normalt. 

Det er de steder, du skal have gjort bugt med, når du gør hovedrent, som du skal i dag. 

Og husk så, at podcast er udelukket. Du skal ikke belaste din hjerne lige nu, det kan du gøre, når du ikke kan skrubbe mere, så er det tilbage på læsebænken.

Gratis lagerfoto af ansigtsmaske, antibakteriel, antiseptisk

Aktivitet er et godt middel i læsepausen

Lige præcis rengøring er en fantastisk aktivitet mod det det slørede blik og den trætte hjerne. Du holder kroppen i gang med fysisk arbejde. Du skal ikke bruge lige så meget hjerne aktivitet. 

Du kan tænke på, hvad bogen egentlig handler om. Og så er du snart klar til at læse videre.